Kirjoittaja

Hyvän olon pähkinä - blogin takana on 30-vuotias nainen.

Olen viime aikoina tajunnut totaalisesti sen, kuinka suuri merkitys omalla itsetunnolla, omanarvontunnolla, psyykkisellä sekä fyysisellä hyvinvoinnilla, on hyvään oloon. 

Olin jo useamman kuukauden ajan pyöritellyt mielessäni sellaista asiaa, että haluaisin jotenkin jakaa vaikkakin sitten päiväkirjamaisesti omia hyvän olon hetkiä tai niiden tavoittelua. Myös mahdollisesti herättää ajatuksia, keskusteluakin; sekä ajankohtaisista, että hieman ei-niin-pinnalla-olevista, itselleni mielenkiintoisista aiheista.

Sitten kerran lenkillä ja erään blogituttavan kanssa keskusteltuani ajattelin että perustanpa ihka uuden blogin jossa jaan näitä ajatuksiani. En kehtaa sekoittaa leivontablogia (Ahonlaita) uusilla jutuilla, joten siitä syntyi Hyvän olon pähkinä.

Uskon vahvasti että harjoittamalla mindfulnessia (tietoista, hyväksyvää läsnäoloa) ihminen pystyy vahvistumaan ja hyväksymään itsensä paremmin. Stressinsietokyvyn paranemisesta puhumattakaan... Meditointi on siis myös yksi iso osa elämääni ja pyrin tuomaan sitä esille tässä blogissa niin hyvin kuin osaan. Koska olen varma siitä, että moni muukin voisi siitä hyötyä, ja että ihmiset ovat aivan liian vähän tietoisia tästä asiasta. Korostan kuitenkin etten ole alan ammattilainen, vain pelkästään harrastaja, mindfulnessiin tutustuin vuonna 2009 ja jo silloin totesin että se on "miun juttu".


Hyvän olon terkuin,
Tanja

30.4.2014


---

Kaikki kuvat ovat omiani ja jos jostain lainaan niin ilmoitan aina. Myös juttujen lähteet mainitsen jos siteeraan jotain tiettyä sivua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti