sunnuntai 10. elokuuta 2014

Luonnossa

Tähän tulee nyt tämmöinen pieni luontokuvaelma.


Mie saan hirvittävästi voimaa luonnosta. Mielestäni ikinä, ei koskaan, luonnossa ole sellaista hetkeä, näkymää tai kuvaa, etteikö siitä löytyisi jotain kaunista ja mieleenpainuvaa. No kesäisin tällaiset ovat tietysti helppoja, mutta kyllä niitä löytyy jokaisesta vuodenajasta. Aion ottaa tämän asiakseni näyttää sen teille.
Apilakuvan laitoin siksi koska siinä on mielestäni niin kivat kesän värit, tiedän että heinänkorsi on kuvan keskellä mutta en välitä siitä. :)


Luonnossa on helppo pysähtyä. Olkoot asia miten pieni tahansa, voi se olla huomion arvoinen jos sen antaa olla. Varsinkin lenkillä pysähdyn monesti ihastelemaan luonnon kauneutta, elämään hetkessä. Eli mindfulness-hetkiä lenkillä.


Onkohan tämä kasvi puolukka? En ole varma, mutta tämäkin kiinnitti huomioni hetkeksi. Kuva on tosin kesäkuulta, kuten alemman kuvan vanamotkin. Pieni on kaunista, ja näiden äärelle kannattaa pysähtyä ihmettelemään. Vanamo tuoksuukin hyvältä, joten kaikki aistit voi ottaa käyttöön. Voi vaikka kokeilla miltä tuntuu kun kasvin lehdellä oleva vesipisara koskettaa omaa sormea. Tuntuuko se kostealta, viileältä, lämpimältä, miellyttävältä? Vai joltain muulta? Hetken aistiminen voi olla yllättävän hankalaa kiireen keskellä. Joten sitä kannattaa harjoitella. Kiireettömästi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti